Wie zijn wij van Ingenio

Als we het hebben over Ingenio Elektrotechniek, dan hebben we het over 3 zelfstandig monteurs en 1 leerling  monteur. Ingenio-eigenaar Peter ter Maaten is in 2015 met Ingenio begonnen. Vijf jaar later kreeg hij versterking, want het werk groeide!

De meeste projecten worden uitgevoerd in opdracht van bouw- en aannemersbedrijven, maar wij vinden het zeker zo leuk om ook u als eigen-huisbezitter - zeg maar 'de particulier' te helpen met zonnepanelen, rookmelders, het aanleggen van alarminstallaties en ook bij uw keuken of badkamer verbouwing. Daarnaast kunt u ons benaderen bij storingen en het instellen of organiseren van ICT en wifi. En de meterkast nakijken: een noodzaak voor iedere bezitter van een eigen woning! Bel ons even!

De mannen van Ingenio

Als bedrijf focussen we op kwaliteit, zo zijn we erkend installateur, erkend leerbedrijf en hebben we allemaal VCA. Vertrouwd vakmanschap, maar wel in de stijl van nu: we worden blij van een verbouwing bij mensen die weten wat ze willen. We denken samen na over de uitvoering van de techniek en stimuleren de klant om verder te kijken: over verlichting wordt bijvoorbeeld te weinig nagedacht. En als het over een jong team gaat, vergeet dan de vrijdagmiddagborrel bij ons in de kantine niet...

Als we terugkijken op de laatste jaren, dan constateren we dat we alles al wel een keer hebben aangepakt: een kerk verbouwd naar een sportschool, een kledingwinkel naar een kaaswinkel, een gemeentehuis naar een appartementencomplex. Ook werkten we voor een nieuw appartementencomplex, bedrijfshallen, huizen, en aan het onderhoud van scholen en gezondheidscentra. Daarbij kiezen we altijd mooie merken zoals Hager, Gira, Solar Edge e.d.