Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Ingenio Elektrotechniek B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Ingenio Elektrotechniek B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ingenio Elektrotechniek B.V. verstrekt. Ingenio Elektrotechniek B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom Ingenio Elektrotechniek B.V. gegevens nodig heeft
Ingenio Elektrotechniek B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Ingenio Elektrotechniek B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Ingenio Elektrotechniek B.V. gegevens bewaart
Ingenio Elektrotechniek B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen
Ingenio Elektrotechniek B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Ingenio Elektrotechniek B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Ingenio Elektrotechniek B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Ingenio Elektrotechniek B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van Ingenio Elektrotechniek B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Ingenio Elektrotechniek B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ingenio Elektrotechniek B.V. heeft hier geen invloed op.
Ingenio Elektrotechniek B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Ingenio Elektrotechniek B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ingenio-ets.nl. Ingenio Elektrotechniek B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Ingenio Elektrotechniek B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ingenio Elektrotechniek B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ingenio Elektrotechniek B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ingenio Elektrotechniek B.V. op via info@ingenio-ets.nl. Ingenio-ets.nl is een website van Ingenio Elektrotechniek B.V..

Ingenio Elektrotechniek B.V. is als volgt te bereiken:
Postadres / vestigingsadres: SAmbachtsweg 10C, 3953 BZ Maarsbergen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 62967878
Telefoon: 06 42 34 62 34
E-mailadres: info@ingenio-ets.nl