Installatie

Zie de meterkast als het hart van uw huis: het moet werken, maar je wil er niet te veel aandacht aan schenken. Elektriciteit is onmisbaar in een modern huishouden, maar de mogelijkheden moeten wel mee kunnen groeien met de wensen van de bewoners. Vaak wordt vergeten dat elektrotechnische installaties onderhoud nodig hebben en dat op tijd een upgrade nodig is.

Door intensief gebruik kunnen er ook storingen optreden in wandcontactdozen (stopcontacten), meterkasten en lasdozen. Laat daarom uw installatie onderhouden door Ingenio, een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf.

Ook voor het vervangen van delen van elektrotechnische installaties, zoals bijvoorbeeld groepenkasten, schakelaars en wandcontactdozen, of een uitbereiding, zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een groep voor elektrisch koken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vervang uw meterkast tijdig. Door veranderende regelgeving en intensiever gebruik voldoet deze mogelijk niet meer voor 2023. Het is dan verstandig om hier een vakman naar te laten kijken. Ingenio is de aangewezen installateur met verstand van elektrotechniek in Scherpenzeel en omgeving.

De kosten van een nieuwe of vernieuwde groepenkast lopen sterk uiteen en zijn sterk afhankelijk van het gebruik. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.