Wat klanten vertellen

Verlichting en verwarming
Eind 2018 zijn wij begonnen met de bouw van een nieuwe schuur met een kelder en bijbehorende hellingbaan.

We hebben bij Ingenio een offerte opgevraagd voor de verlichting van de kelder en de verwarming van de hellingbaan.
Het was prettig dat Peter ter Maaten goed meedacht en goede adviezen kon geven en we hebben het werk dan ook zonder twijfel aan hem uitbesteed.

De werkzaamheden zijn begin 2019 tot volle tevredenheid uitgevoerd. Wij kunnen Ingenio dan ook zeker aanbevelen!

Wim Veen
Veen Grondwerken B.V.

Rasjid uit Woudenberg
Dit jaar hebben we een voor ons gezin zeer ingrijpende verbouwing doorgevoerd. Zo hebben wij de vloer in de woonkamer, gang en toilet volledig te vervangen voor schuimbeton met vloerverwarming. Gezien we geen kruipruimte meer hebben, was het van belang dat er in de voorbereiding rekening werd gehouden met onze huidige wensen, maar ook mogelijke toekomstige behoeften als het gaat om de elektra.

Peter heeft goed met ons meegedacht en al het leidingwerk vakkundig voorbereid. Rekening houden met onze huidige wensen zijn we nu ook op de toekomst voorbereid. Zo hebben we extra loze leidingen getrokken naar de hoeken van de huiskamer en is de meterkast voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen in de nabije toekomst. De voorbereiding van de elektra in de nieuwe keuken is ook door Peter uitgevoerd en heeft hij de aansluiting gemaakt voor de extra buitenverlichting in de tuin.

Werkzaamheden Boslaan 67 te Lunteren
Totaal renovatie elektrische installatie, herindeling en verdeling naar 3 wooneenheden, vervangen stoppenkasten en meterkast.

Duidelijke planning, hoge mate van vakkennis, zelfstandigheid, creativiteit en weet de wensen van de klant zeer goed te vertalen in een veilige installatie. Harde werker, georganiseerd en gestructureerd. Oog voor duurzaamheid en komt met goede voorstellen die ook voor de leek goed te volgen zijn zodat men een goede keuze kan maken. Afspraak is afspraak, goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke en heldere gedetailleerde facturatie.

Denkt mee met de klant en komt met praktische oplossingen en geeft ook zijn eerlijke mening.

Kortom, een super partner bij onze gecompliceerde verbouwing.

Ik kan Ingenio van harte aanbevelen en zal hem ook graag aanbevelen, zowel privé als zakelijk.

Ing. Willem C. Hofman
Projectleider vastgoed en duurzaamheid